You are currently viewing Κάντε το κουίζ για δείτε Τι είδους Γιόγκι είστε?  Τι είδος Γιόγκα σας ταιριάζει!?<span class="wtr-time-wrap after-title"><span class="wtr-time-number">1</span> min read</span>

Κάντε το κουίζ για δείτε Τι είδους Γιόγκι είστε? Τι είδος Γιόγκα σας ταιριάζει!?1 min read

Θέλετε να πάτε σ’ ένα μάθημα γιόγκα, αλλά η σκέψη ενός ιδρωμένου γιόγκι δίπλα σας, σας κρατά στο γυμναστήριο, όπου τα προσωπικά σας όρια είναι πιο προστατευμένα; Ή, ξέρετε πως το να κάνετε τακτικά γιόγκα θα είναι καλό για σας, αλλά σας αρέσει μια έντονη αερόβια προπόνηση και όλα τα μαθήματα γιόγκα που έχετε δει φαίνονται πολύ αργά;

Πώς μπορείτε να βρείτε μια πρακτική της γιόγκα που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις, τις ικανότητες και τις ιδιορρυθμίες σας;

Κάντε αυτό το κουίζ για να βρείτε το στυλ γιόγκα που απευθύνεται στην μοναδική προσωπικότητα σας.

Σας καλούνε σε ένα πάρτι απόψε. Εσείς:

Στην δουλειά, το αφεντικό σας ζητά να αναλάβετε μια πολύ σημαντική εργασία της τελευταίας στιγμής. Εσείς:

Ένας φίλος σας καλεί την Παρασκευή το πρωί και σας λέει χωρίς προειδοποίηση ότι θα είναι στην πόλη για το Σαββατοκύριακο. Εσείς:

Οι ιδανικές σας διακοπές είναι:

Η αγαπημένη σας δραστηριότητα του σαββατοκύριακου είναι:

Κουίζ - Τι είδους Γιόγκι είστε? Τι είδος Γιόγκα σας ταιριάζει!?
Είσαι μια κοινωνική πεταλούδα

Αγαπάτε να είστε σε διέγερση, απολαμβάνετε την προσοχή και ευδοκιμείτε όταν αισθάνεστε συνδεδεμένοι με άλλους. Δοκιμάστε μια τάξη Ανουσάρα, στις οποίες συχνά οι μαθητές παρουσιάζουν ασκήσεις και καλλιεργείται μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας μεταξύ των μαθητών, ή μια τάξη Κουνταλίνι, η οποία τονίζει επίσης την αίσθηση της διασύνδεσης ανάμεσα σε εσάς και τον κόσμο γενικότερα. Ή, βγείτε από την πεπατημένη κάνοντας γιόγκα πρόσωπου ή γιόγκα γέλιου - δύο μη-παραδοσιακές μορφές της γιόγκα που απαιτούν μία παιχνιδιάρικη προσωπικότητα.
Είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα

Αγαπάτε τον αυθορμητισμό και εκφράζεται δημιουργικά τον εαυτό σας. Μισείται να σας λένε τι να κάνετε ή να είστε δεσμευμένοι σε μία ρουτίνα. Δοκιμάστε μία τάξη Vinyasa (επίσης γνωστή ως power γιόγκα ή flow γιόγκα) οι οποίες είναι δημιουργικά χορογραφημένες τάξεις, που γενικά συνοδεύονται από μια ωραία λίστα μουσικής. Ή, δουλέψτε την αντίσταση σας σε οτιδήποτε δομημένο κάνοντας Ashtanga ή Bikram τάξεις, που ακολουθούν την ίδια ακολουθία από πόζες κάθε φορά.
Είσαι μανιακός με την τακτοποίηση

Θέλετε τα πάντα να είναι "ακριβώς έτσι" – είτε αυτό αναφέρεται στον τρόπο που το γραφείο σας στη δουλειά είναι στοιχισμένο, πώς οργανώνονται τα CD σας, ή τι φοράτε. Μια Iyengar τάξη, η οποία εστιάζεται στην ακρίβεια και στην σχολαστική χρήση διάφορων βοηθημάτων,θα ικανοποιήσει την τελειομανή φύση σας. Μια τάξη Ashtanga και Bikram είναι άλλη μία καλή επιλογή, επειδή ακολουθούν την ίδια ακολουθία ασκήσεων, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την τεχνική σας. Αν η Bikram περιέχει πολύ ιδρώτα για εσάς, δοκιμάστε μια θεραπευτική τάξη.
Είσαι τελείως εξουθενωμένος

Όποια και να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας, πνίγονται από την ανάγκη σας να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, και απαλλαγείτε από το στρες. Λάβετε μέτρα ώστε να αισθανθείτε τον αληθινό εαυτό σας και πάλι λαμβάνοντας μέρος σε πιο ήσυχα μαθήματα γιόγκα που σας δείχνουν πώς να χαλαρώσετε συνειδητά. Καλές επιλογές είναι μια βαθιά χαλαρωτική restorative yoga ή μια yin yoga τάξη; H μια απαλή τάξη, με αργή κίνηση & ροή όπως Kripalu ή Σιβανάντα γιόγκα; ή μια τάξη που αυξάνει την συγκέντρωση με ιδιαίτερη προσοχή στην ευθυγράμμιση.
Είσαι ένα πυροτέχνημα

Πάντα κάνετε πράγματα και δεν υπάρχει λίστα που να είναι πολύ μεγάλη για να την αντιμετωπίσετε. Ευδοκιμείτε με την πρόκληση και είστε πάντα έτοιμος για μια νέα περιπέτεια. Δοκιμάστε ένα έντονο στυλ γιόγκα, όπως Bikram, Ashtanga, Vinyasa ή, για να επωφεληθείτε από το υψηλό επίπεδο ενέργειας σας και την κλίση σας προς την θερμότητα. Εναλλακτικά για να αντιμετωπίσετε την σκληρή ορμή του χαρακτήρα σας δοκιμάστε μια ήσυχη restorative ή yin yoga τάξη ή μια τάξη που αυξάνει την συγκέντρωση όπως η Iyengar.

Share your Results:

Namaste

Αντώνης Χαραλάμπους

Αντώνης Χαραλάμπους