Σχετικά με το Yoga Mala

Πιστεύουμε στην απεριόριστη δυνατότητα των ανθρώπων. Πιστεύουμε στο να ζούμε μια εμπνευσμένη ζωή.

Σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικογενειακό, το Yoga Mala φέρει τη γιόγκα όχι σαν ένα είδος πολυτελείας, αλλά σαν μέρος της καθημερινής ζωής όλων. Πιστεύοντας βαθιά στο δώρο της γιόγκα, το Yoga Mala δημιουργεί μία κοινότητα στο χώρο, όπου η πρακτική είναι ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους.

Τα μαθήματα που προσφέρονται στο studio απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Από το παραδοσιακό μάθημα Mysore έως τα καθοδηγούμενα μαθήματα (led class), ο στόχος είναι η θεραπεία σώματος και πνεύματος, έχοντας σαν φιλοσοφία την μοναδικότητα κάθε ασκούμενου.

Στην Πρακτική το Yoga Mala καθοδηγεί τους μαθητές σε μια αφοσιωμένη και σταθερή πρακτική. Ενθαρρύνοντας την αγάπη και τη σχέση με την προσωπική πρακτική, ο στόχος μας είναι να εκθέσουμε τους μαθητές στην ελευθερία που εκδηλώνεται μέσω της βαθιάς αφοσίωσης στη γιόγκα.

Ως Κοινότητα προσπαθούμε να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από υγιείς σχέσεις που σέβονται και τιμούν την ομορφιά και τις μοναδικές δυνάμεις που έχει ο καθένας.

Ως Χώρος μαζί, δημιουργούμε ένα χώρο υποστήριξης και φροντίδας όπου η αυθεντική φιλία μπορεί να ευδοκιμήσει και η προσωπική θεραπεία μπορεί να συμβεί.

Το Yoga Mala είναι μια σχολή γιόγκα που ενσωματώνει όλα τα σκέλη της πρακτικής και επιτρέπει σε όλους τους ασκούμενους να βρουν ένα Ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο άσκησης που μπορεί να ενσωματωθεί στη ζωή τους.

Το Yoga Mala είναι ένα σχολείο που προσφέρει την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη στους ασκούμενους όλων των επιπέδων. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας για τη Γιόγκα και να κατανοήσουμε πώς αυτή η πρακτική μπορεί να μας οδηγήσει σε δύναμη, συνειδητοποίηση και αυθεντικές εκφράσεις του εαυτού μας.

Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής του Yoga Mala Studio – Χαλκίδας όπου καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga & Yin Yoga και founder στο ModernYogi.gr. Είναι πιστοποιημένος στην 1η & 2η σειρά της Ashtanga Yoga από τον David Swenson, στην Yin Yoga από τον Paul Grilley και στην Yoga Nidra (iRest) από την Molly Birkholm.

Λόγο της αθλητικής του πορείας, το background στην φυσική αγωγή, διατροφή & στο μασάζ, αλλά και την ειδίκευση στους τραυματισμούς συχνά συνεργάζεται με αθλητές & ανθρώπους με προχωρημένους τραυματισμούς για αποκατάσταση.

Αναγνωρίζοντας την διαφορετικότητα κάθε ασκούμενου ο τρόπος καθοδήγησης των μαθημάτων του είναι απλός και λιτός χρησιμοποιώντας την πρακτική ως θεραπευτικό μέσο σώματος και πνεύματος.

Ο Αντώνης διατηρεί μια καθημερινή ολοκληρωμένη πρακτική, δουλεύοντας όλα τα σκέλη της Ashtanga για την προσωπική & πνευματική του εξέλιξη.

Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci, Mark Khan, Deborah Adele, Cliff Barber και πολλούς άλλους.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με διάφορες μορφές τέχνης, δραστηριότητες σχετικές με την κίνηση & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.